fbpx

Kinder fotografie

Speciaal voor alle binkies en schatjes, superhelden en prinsesjes, kanjers, bikkels en stoere meiden… voor ieder kind een feestje! Wil jij een mooie foto aan de muur van jouw kinderen? Een cadeau voor opa en oma of mooie foto’s voor in het fotoalbum? Boek dan een kinder fotoshoot.

Kinder-Fotografie-Heerhugowaard

Welke kinder fotoshoot?

De fotoshoot voor kinderen kan buiten op een mooie locatie plaatsvinden, maar ook binnen in de fotostudio. Afhankelijk van de sfeer die jij wil, gaan we op zoek naar een geschikte locatie om de foto’s van de kinderen te nemen. Mocht het regenen op de dag van de fotosessie, dan proberen we de shoot te verplaatsen naar een andere datum of naar de fotostudio.

In de studio hebben we verschillende opties. We kunnen foto’s maken met accessoires en props, maar ook een cakesmash is een optie! 

Kom je verstoppertje spelen?

Tijdens de kinder fotoshoot gaan we spelletjes spelen, liedjes zingen, ravotten en gek doen, zodat we spontane foto’s van jouw kinderen kunnen maken. Niet continu poseren, maar spelenderwijs de camera ontdekken. Ik maak foto’s van de kinderen samen en van ieder kind apart. Ook foto’s met de ouders? Graag, ze mogen met alle liefde meedoen met onze spelletjes! Durven papa en mama ook wel een gek gezicht te trekken?

Tijdens de kinder fotoshoot

Tijdens de kinder fotoshoot hebben we voldoende tijd om diverse foto’s te maken in verschillende settings. Eventueel kunnen de kinderen een keer van outfit wisselen tussendoor. De kinderen zijn altijd leidend tijdens de fotoshoot. Dat betekent dat ik me aanpas aan hun wensen en ritme. Vinden ze de camera een beetje eng, worden ze moe of willen ze graag zelf een bepaald soort foto? Ik hou overal rekening mee!

Kinder-Fotografie-Heerhugowaard
Kinderfotografie-Alkmaar-Heerhugowaard

Cakesmash!

Wat is er leuker dan lekker spelen met een mooie taart. Vies worden, kliederen en smashen!
Voor iedere cakesmash bepalen we samen de kleurstelling en bespreken we jouw wensen. Ook maken we altijd foto’s vooraf zonder taart.
Bij pakket Magisch maken we ook foto’s terwijl jouw kindje in een lekker warm badje zit. Mama, nu mag jij bellenblazen!

Alle cakesmash shoots zijn inclusief een mooi gedecoreerde taart van een professionele taartenbakster. Zij maakt de taart helemaal naar jouw wensen, terwijl je er zelf dus geen omkijken naar hebt. Ideaal!

Wil je de foto’s gebruiken voor een uitnodiging voor bijvoorbeeld een eerste verjaardag? Dan adviseer ik om de fotoshoot +/- 1,5 maand voor de verjaardag te plannen. Alle zorg uit handen geven? Dan druk ik toch ook de uitnodigingen voor je!

Na de kinder fotoshoot

Na afloop van de kinder fotoshoot maken we een afspraak voor een bestelsessie. Dit is meestal na 2 weken. Jullie komen naar mijn studio in Heerhugowaard, waar ik de fotoreportage aan jullie zal presenteren.
Tijdens deze afspraak komen al jullie wensen en opties aan bod en kunnen jullie de fotoalbums en fotoprints in het echt bezichtigen en voelen. Hierna maken we samen de bestelling in orde. Houd rekening met een leveringstijd van ca. 2 – 4 weken.

Kinder-Fotografie-Heerhugowaard

Lieve woorden

Benieuwd wat andere ouders van hun kinder fotoshoot vonden? Lees hieronder hun reacties.

Mandy is een spontane meid, die luistert naar je wensen, maar ook zelf genoeg creatieve ideeen heeft. Zo heeft ze genoeg leuke materialen, zoals rokjes/haarbandjes/doeken/dekens om o.a. een super leuke kinder fotoshoot te maken.
Wij zijn tevreden.

Dorinke Huistra - Kouwenhoven

14 februari 2019

Neem contact op

Fotostudio
Edisonweg 10
1821 BN, Alkmaar

Bestelstudio
Hof van Ra 48
1705 SC, Heerhugowaard

06-45269623

info@mandyschripsema.nl

Parkeren

Parkeren kan gratis voor de deur

Social media

Aanbod

Newbornfotografie

Zwangerschapsfotografie

Kinderfotografie

Familiefotografie

Portfolio

Tarieven

Reserveren fotoshoot

Contact

Op alle fotoshoots en producten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Ook de Privacyverklaring lezen?
KvK: 74843567 / BTW: NL002217916B71