fbpx

Newborn fotografie

Gefeliciteerd, er is een kleintje op komst!
Deze bijzondere tijd waarin ze van die mini vingertjes, lange wimpertjes en schattige haartjes hebben, komt niet meer terug.
Wil jij daarom een prachtige herinnering laten vastleggen met een newborn fotoshoot voor jezelf en voor jouw kleintje als hij of zij later groot is?

Newborn fotografie – Studio

Newborn fotografie richt zich op pasgeboren baby’s tussen de 9 en 21 dagen oud. In deze periode zijn de baby’s nog zeer flexibel en slapen ze veel, waardoor ze makkelijk in bepaalde posities te leggen zijn.
We maken foto’s in diverse settings, zowel op de beanbag, als in props.

Een newborn fotoshoot vindt plaats in mijn studio in Heerhugowaard. In de studio zijn allerlei mooie materialen in diverse kleurtjes te vinden, maar ook verschillende achtergronden, props zoals mandjes, schalen, kistjes en lieve outfitjes. Natuurlijk bespreken we van tevoren jouw wensen door, zodat ik precies weet wat jij graag in de newborn foto’s terug wil zien.

Newborn-fotograaf-Alkmaar.JPG
ewborn-Fotografie-Heerhugowaard

Newborn fotografie – Lifestyle

Een andere vorm van newborn fotografie is de lifestyle fotografie. Ik kom bij jullie thuis en leg jullie als familie vast. Dagelijkse activiteiten kunnen onderdeel zijn, zoals een voeding of een badje. Daarnaast is het vooral heel veel kroelen met papa en mama, kusjes van broertjes en zusjes, kleine voetjes op het bed, het babykamertje… alles komt aan bod. We maken echt een feestje van de newborn fotoshoot, waardoor poseren niet nodig is. Jullie genieten van jullie baby, terwijl ik die liefde in mijn newborn foto’s vang. Een mooi aandenken aan deze bijzondere tijd als nieuw gezin.

Newborn-Fotografie-Heerhugowaard

Reserveren en voorbereiden

Reserveer je newborn fotoshoot al tijdens je zwangerschap, zodat ik rekening kan houden met je uitgerekende datum en je teleurstelling voorkomt. Nadat je bent bevallen, neem je even contact met mij op. Dan plannen we samen een datum in voor de newborn fotoshoot van jullie baby. Een aantal dagen voor de fotoshoot ontvang je van mij nog de laatste informatie met mijn werkwijze, tips voor een slapende baby en overige informatie.

Newborn-lifestyle-fotografie-Alkmaar
Newborn-Fotografie-Heerhugowaard-0304

Werkwijze

Na alle hectiek in de kraamperiode, ben je als kersverse ouders wel toe aan een momentje rust. De newborn fotoshoot doen we natuurlijk om mooie foto’s te krijgen van je pasgeboren baby, maar daarnaast is het ook echt even een ontspanningsmoment voor jou. Even rust en genieten van mijn volle aandacht voor jou en de baby. Ik vind het heel belangrijk dat de newborn fotoshoot een fijne ervaring is voor iedereen en jullie er met een goed gevoel op kunnen terugkijken. Mocht je speciale wensen of vragen hebben, neem gewoon even contact met mij op. Er is een heleboel mogelijk!

Veiligheid staat bij mij voorop. Jouw kindje is daarom leidend tijdens de fotoshoot. Dit betekent dat jouw kleintje bepaald hoe de shoot verloopt en wat wel/niet mogelijk is.

Daarnaast hanteer ik de volgende veiligheidsregels:
* Ik doe alleen natuurlijke poses
* Er is altijd iemand in de buurt van de baby
* De studio is verwarmd
* We plannen de shoot pas in als jouw kindje zich goed op temperatuur kan houden
* Alle materialen zijn gewassen en de studio is schoon

Voor de newborn fotoshoot nemen we alle tijd.
Tussendoor kan er rustig gevoed, verschoond en geknuffeld worden.
Een kopje thee, een relaxed muziekje en jouw pasgeboren kleintje… kortom, geniet!

Na de newborn fotoshoot

Na afloop van de newborn fotoshoot maken we een afspraak voor een bestelsessie. Dit is meestal na 2 weken. Jullie komen naar mijn bestelstudio in Heerhugowaard, waar ik de fotoreportage aan jullie zal presenteren. Tijdens deze afspraak komen al jullie wensen en opties aan bod en kunnen jullie de fotoalbums en fotoprints in het echt bezichtigen en voelen. Hierna maken we samen de bestelling in orde. Houd rekening met een leveringstijd van ca. 2 – 4 weken.

Newborn-Fotografie-Heerhugowaard

Lieve woorden

Benieuwd wat andere nieuwe ouders van hun newborn fotoshoot en foto’s vonden? Lees hieronder hun reacties.

Ze deed alles heel voorzichtig en rustig bij hem. Wij zijn heel tevreden en blij met de foto’s!

Romina Ferrero

15 februari 2019

Mandy nam echt alle tijd en dat is terug te zien in het resultaat, in 1 woord wauw! De foto s zijn echt zo mooi geworden, echt super blij mee!

Nadia Strik

26 maart 2019

Neem contact op

Fotostudio
Edisonweg 10
1821 BN, Alkmaar

Bestelstudio
Hof van Ra 48
1705 SC, Heerhugowaard

06-45269623

info@mandyschripsema.nl

Parkeren

Parkeren kan gratis voor de deur

Social media

Aanbod

Newbornfotografie

Zwangerschapsfotografie

Kinderfotografie

Familiefotografie

Portfolio

Tarieven

Reserveren fotoshoot

Contact

Op alle fotoshoots en producten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Ook de Privacyverklaring lezen?
KvK: 74843567 / BTW: NL002217916B71