fbpx

Mandy Schripsema Fotografie

Lief, spontaan, nuchter en gezellig..... een fotograaf met passie!

Mandy Schripsema Fotografie

Lief, spontaan, nuchter en gezellig…
een fotograaf met passie!

Zwangerschap-Fotografie-Heerhugowaard

Wie ben ik

Mijn naam is Mandy Schripsema, ik ben 30 jaar en woon met mijn vriend Pascal in Heerhugowaard, vlakbij Alkmaar. En sinds april ben ik moeder van onze prachtige dochter Liv! Wat een rijkdom.

Ik ben gek op chocola en gebakjes, kinderen, musicals, Texel, de kleur roze, gezelligheid met vriendinnen, piano spelen, wijntjes op het terras, festivals en feestjes, lekker eten, mooie reizen maken en natuurlijk fotograferen!

Newborn-Fotografie-Alkmaar
Mandy Schripsema-Fotografie-Alkmaar

Van hobby naar onderneming

Tijdens onze reizen naar o.a. Indonesië, Bonaire, Curacao, Kreta en Sri Lanka heb ik mijn liefde voor fotografie echt ontwikkeld. Vroeger was ik altijd al degene (naast mijn fanatieke tante) die van alle momenten in ons leven foto’s en selfies wilde maken, net zo vaak tot mijn familie en vrienden er gek van werden. Ieder jaar maak ik een fotojaarboek en onze gang hangt vol met polaroid foto’s. Ik vind foto’s zo ontzettend waardevol!

In 2014 heb ik een auto ongeluk gehad, waardoor ik mijn oude werk als salesmedewerker en eventmanager moest stoppen. Wij woonden en werkten op dat moment op Texel, maar hierdoor hebben we besloten om terug te verhuizen naar mijn oorspronkelijke omgeving: Alkmaar! We vonden een heel tof huis in Heerhugowaard en daar is het idee begonnen om als fotograaf aan de slag te gaan.

Inmiddels beschik ik over een ruime, externe fotostudio in Alkmaar en heb ik diverse (newborn- en kinder) fotocursussen gevolgd, o.a. aan de fotovakschool in Amsterdam. In november 2020 ben ik geslaagd voor de vakopleiding Fotografie bij de School voor Fotografie in Utrecht. Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen. Zo kan ik jou altijd de beste service en kwaliteit leveren.

Wat ik belangrijk vind:

Persoonlijk

Jij bent belangrijk! Daarom beantwoord ik zelf mijn mail en telefoontjes, vraag ik mijn klanten wat ze mooi vinden, denk ik graag mee met vragen en geniet ik van het weggeven van kleine extraatjes en cadeautjes!

Beleving

Een fotoshoot is een uitje! Daarom doe ik er alles aan om het van begin tot het eind een bijzondere ervaring te maken. Ik denk met je mee over je wensen, we nemen de tijd die we nodig hebben voor de fotoshoot en ik help je met het uitzoeken van de mooiste fotoproducten na afloop.

Passie

Als je ergens voor gaat, moet je dat voor de volle 100% doen! En wil ik achter mijn eigen werk staan. Daarom vind ik opleiding en scholing heel belangrijk. Daarnaast ben ik perfectionistisch en dus niet zo snel tevreden. Ik ga voor foto’s waar ik trots op ben!

Mandy Schripsema-Fotografie-Heerhugowaard

Tijd voor een feestje?

Ben je op zoek naar een gezellige fotograaf, die van iedere fotoshoot een feestje maakt? Zoek je pure, liefdevolle foto’s zonder teveel poespas, een persoonlijke aanpak en een lieve omgang met kinderen? Bekijk mijn portfolio of neem contact op via de mail of telefoon. Ik sta graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wees welkom!

Liefs, Mandy

Neem contact op

Fotostudio
Edisonweg 10
1821 BN, Alkmaar

Bestelstudio
Hof van Ra 48
1705 SC, Heerhugowaard

06-45269623

info@mandyschripsema.nl

Parkeren

Parkeren kan gratis voor de deur

Social media

Aanbod

Newbornfotografie

Zwangerschapsfotografie

Kinderfotografie

Familiefotografie

Portfolio

Tarieven

Reserveren fotoshoot

Contact

Op alle fotoshoots en producten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Ook de Privacyverklaring lezen?
KvK: 74843567 / BTW: NL002217916B71