fbpx

Portret & Fine-art fotografie

De fotostudio in Alkmaar is de ideale ruimte om prachtige portretten te fotograferen.
Kies jij voor stoere portretten van de kinderen of de meer klassieke stijl van fine-art fotografie?

Portret-Fotografie-Alkmaar

Portretfotografie

Een goed portret geeft weer hoe een persoon is, het laat zijn/haar karakter zien. Een beetje ondeugend, heel lief, lekker ruig, ambitieus of zelfverzekerd… een portretfoto vertelt een verhaal. Van tevoren vraag ik altijd wat het doel is van de foto, wat wil je vertellen? Daarop gebaseerd maak ik een plan en maak ik de foto’s. Heb je zelf bepaalde ideeën, dan werken we dit toch gewoon samen uit?!

Mooie portretfoto’s vragen om de juiste sfeer, stijl en belichting. In de fotostudio beschikken we over verschillende fotoachtergronden, lampen en accessoires.
We kunnen dus alle kanten op. Voor studiofotografie maak ik onderscheid tussen stoere portretten of fine-art portretten. Het is maar net wat jij gaaf vindt!

Fineart-Fotografie-Alkmaar

Stoere portretten

Ik ben gek op stoere portretten! Donkere achtergrond, donkere kleding en een heel sprekend gezicht. En als je dan deze beelden afdrukt op één van mijn favoriete producten IXXI, dan heb je gewoon in één woord…  WAUW!
Omdat ik hier zelf zo enthousiast over ben, heb ik een heel gaaf pakket samengesteld voor de stoere portretfotoshoot.

ACTIE:  Stoere portretten – IXXI pakket
Je boekt nu een stoere portretten fotoshoot inclusief 3 bestanden en een IXXI wanddecoratie van 80×80 cm voor maar € 225,00!

Portret-Fotografie-Alkmaar
Portret-Fotografie-Alkmaar
Fineart-Fotografie-Heerhugowaard

Fine-art fotografie

De stijlvolle, vaak bijna schilderachtige manier van fotograferen noemen we fine-art fotografie. Zo’n bijzondere manier om kinderen vast te leggen! Ben je op zoek naar een echte eyecatcher aan de muur? Dan ga je hiermee zeker slagen.

Samen kijken we naar wat jij graag terug wilt laten komen in de foto’s. Welke kleding trekken jullie aan? Welke accessoires willen we gebruiken. Er zijn een aantal accessoires aanwezig in de studio, zoals petjes en bloemen. Maar ook eigen accessoires mogen jullie natuurlijk meenemen. Zo komen we samen tot het perfecte eindproduct!

Voor fine-art fotografie is het belangrijk dat je goed stil kunt zitten. Daarom kun je deze fotoshoot boeken voor kinderen vanaf 4 jaar.

Fineart-Fotografie-Heerhugowaard

Uniek familieportret

Een heel bijzonder familieportret is de silhouetten foto. Deze kun je maken van je gezin, maar dit is ook heel gaaf om te doen met verschillende generaties. 

We maken van iedere persoon apart een foto, die ik later samenvoeg tot deze ontzettend waardevolle foto. Hoe gaaf is deze foto om thuis aan de muur te hebben?

Generatieportret-Fotografie-Alkmaar

Neem contact op

Fotostudio
Edisonweg 10
1821 BN, Alkmaar

Bestelstudio
Hof van Ra 48
1705 SC, Heerhugowaard

06-45269623

info@mandyschripsema.nl

Parkeren

Parkeren kan gratis voor de deur

Social media

Aanbod

Newbornfotografie

Zwangerschapsfotografie

Kinderfotografie

Familiefotografie

Portfolio

Tarieven

Reserveren fotoshoot

Contact

Op alle fotoshoots en producten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Ook de Privacyverklaring lezen?
KvK: 74843567 / BTW: NL002217916B71